Nieuwsbrief

07 oktober 2010 - Satudarah

Bro's en alle motorrijders,

 

Geef masaal gehoor aan de oproep tot de manifestatie op 7 oktober in Den Haag.

 

Helaas zitten er in Indonesie nog meer dan 90 Molukkers opgesloten, omdat zij op willen komen voor hun eigen mening.Ze zitten opgesloten wegens ludieke acties of omdat zij in bezit waren van de RMS vlag.  Helaas is dat niet het ergste! zij worden namelijk gemarteld en krijgen vaak geen medische hulp. Deze maand 13 september bereikte ons het nieuws dat een van de gevangene door marteling en het onthouden van medische hulp is overleden (Yusuf Sapakoly).

 

Christiaan Robbert Steven Soumokil een Molukse president van de RMS werd in 1966 geexcuteerd door Indonesische regering. Tot op heden vraagt zijn zoon, vrouw en familie en landgenoten zich af waar hij is begraven. Indonesie heeft dit al 44 jaar verborgen gehouden!

De Indonesische President komt op 6 oktober naar Nederland en zal 7 oktober in Den Haag zijn.

 

 

Laat hem weten dat we een volk zijn!

Cut one of us,  we all bleed 

 

Verzamelen:

7 oktober om 10.00 uur in de Molukse wijk te Moordrecht

 

Hi all,

op donderdag 7 oktober a.s. organiseren we Ride 4 Rights, een massale Ride Out van Moordrecht naar Malieveld, Den Haag, waar een demonstratie / manifestatie gehouden zal worden. Doel is om aandacht te vragen voor de schendingen van mensenrechten waar ook ter wereld en met name door Indonesie op de Molukken.

 

Verzamelen 10 uur in Moordrecht. We rijden dan rond IEDEREEN MET EEN MOTOR IS WELKOM, HOE MEER ZIELEN HOE MEER AANDACHT!!!! Kom op laat de slachtoffers van dit geweld niet zitten, dit is wat wij kunnen doen! dus kom massaal naar Den haag op 7 oktober en wij gaan op de motor, want hoe meer motoren hoe meer herrie en DUS AANDACHT!!!

Komt allen en zegt het voort!!!!

 

 

satudarah