Nieuwsbrief

Verklaring

De Ride Out van dit jaar is deze keer nog groter geworden door de spontane initiatieven van de wandelaars en fietsers. Daar zijn wij van PAK-FKMCPR alleen maar trots op.

Dankbaar zijn we ook voor de behaalde opbrengsten die onze verwachtingen hebben overtroffen. Dat wij dit gezamenlijk met elkaar hebben gerealiseerd is iets wat ons alleen maar sterkt in onze doelstellingen, namelijk het ondersteunen van onze mensen die vanwege het tonen van de vierkleur jarenlang zijn opgesloten.

 

Helaas moeten we ook constateren dat niet alles is gegaan zoals bedoeld.

Met de intocht van de grote groep wandelaars gingen wij er van uit dat iedereen binnen was. Dit was echter niet het geval.
Enkelen van hen kwamen later aan en slechts opgewacht door familie en vrienden.
Na een nachtelijke wandeltocht van 80 - 40 km is dit natuurlijk niet de verwelkoming die hen toekomt.

Wij van PAK-FKMCPR zijn hierin eindverantwoordelijk en betreuren het zeer dat wij, en niemand anders, hierin zijn tekort geschoten.  
Dit kunnen wij niet meer terug draaien. We kunnen deze mensen alleen maar onze oprechte excuses aanbieden dat dit is gebeurd. Want na zo'n inspanning voor zo'n goed doel is zo’n intocht natuurlijk teleurstellend.

Het is voor ons ook voor het eerst dat wij meer dan 200 wandelaars, tegelijkertijd met zo’n 300 motoren, hebben moeten verwelkomen. Dat betekent dat wij voor een volgende keer wij ons hier nog beter op moeten voorbereiden. Daarom hopen we dat de wandelaars die we te kort hebben gedaan, ondanks alles toch een beetje begrip kunnen opbrengen voor wat er niet goed is gegaan en dat zij zich in de toekomst willen blijven inzetten voor onze politieke gevangenen in Ambon en Java.

  
Namens PAK-FKMCPR hopen wij dat wij hiermee uw gevoelens van onvrede een beetje hebben weggehaald.
 
Dengan hormat,